ØLLINGEGAARD MEJERI

Øllingegaard Mejeri er ikke kun en smuk tegning på kartonen, vi findes i virkeligheden, i hjertet af Nordsjælland. Her tager vi godt imod den dugfriske økologiske rå mælk. Den fortjener respekt, for det er råvaren til den fauna af økologiske mejeriprodukter, som har gjort Øllingegaard Mejeri til mejerihåndværkets trygge bastion.

Sommeren ”smager” bedre med koldskål fra Øllingegaard, og tænk på morgenbordet med den hvide blanke yoghurt, eller dem med økologiske frugter og bær. Et talstærkt sortiment hvor smagen er sagen. Ikke at forglemme mælken, som det allestedsnærværende fundament i vores kære lille virksomhed. Glæd Jer – kartonen er fuld af overraskelser! .

Der blæser milde vinde over Øllingegaard Mejeri – de kommer fra sydvest, fra Tinglev i Sønderjylland, hvor Naturmælk ligger. For et år siden bankede fremtiden på døren hos Øllingegaard, udenfor stod et samarbejde med Naturmælk. Begge mejerier har økologisk vokseværk så det knager i deres gamle bygninger. I dag kalder vi det et fælles DNA – og, ja, morgendagens forbrugere i hele Danmark er sikret et fortsat mejerihåndværk der kan smages.