Buddha Bowl

Ingredienser

En rest grøn humus


150 g. Sorghum Salat


1 stk. Kyllingelår el. Bryst.


3 spsk. Lidt myntedressing.


En stor håndfuld feldsalat


75 g. Edamame bønner


30 g. Sukkerærter


30 g. Grønne ærter


20 g. Fintsnittet forårsløg


10 g. Lucernespire.


4 stk. Semi-dried tomater.


3 skiver Frausing


Frausing skæres i mundrette stykker.
Evt. plukkes kyllingen i mundrette stykker.
Grøntsagerne skylles pg smittes og det hele anrettes smukt i en en stor skål med kylling og Frausing øverst.

Her er taget udgangspunkt i rester fra aftensmaden fra dagen før; Tandoori Kylling med Sorghumsalat og Myntedressing samt en rest Grøn humus. Dette for at få fuld udnyttelse af råvarerne og undgå madspild.
Det er kun fantasien der sætter grænser for at genanvende ens lækre mad til en skøn frokost eller en endnu en gang dejlig aftensmad, uden at få nøjagtig det samme to dage i træk.