Nyheder

Nyt Samarbejde: Øllingegaard og Dagrofa Præsenterer Grøn Balance Øko-Mælk!

**Nyt Samarbejde: Øllingegaard og Dagrofa Præsenterer Grøn Balance Øko-Mælk!**

Hele Danmark kan nu glæde sig over et nyt økologisk tiltag i køleskabet! Øllingegaard, kendt for sit ambitiøse arbejde inden for økologi og bæredygtighed, har i samarbejde med Dagrofa under deres “Grøn Balance” brand, lanceret en række økologiske mælkeprodukter. Disse produkter, inklusiv skummetmælk, minimælk, letmælk, og sødmælk, vil være tilgængelige i MENY og SPAR butikker landet over. Sortimentet vil også snart udvides med flere lækkerier som smør og piskefløde.

Dette samarbejde markerer en milepæl for både Øllingegaard og Dagrofa, vidnende om en fælles vision om innovation og kvalitet med fokus på fremtidens fødevarer og lokal økologi. Øllingegaards strenge krav til økologi, dyrevelfærd, og miljøhensyn sikrer, at hver dråbe mælk ikke kun smager godt, men også bidrager til en bedre fremtid for dyr, mennesker, og naturen.

Forbrugere kan nu nyde godt af disse kvalitetsprodukter og samtidig støtte en bæredygtig udvikling. Når du vælger en Grøn Balance, vælger du en grønnere og mere ansvarlig nydelse!