Quinoagryde med græsk inspireret Yoghurt

4 personer

Ingredienser

2 dl. Ukogt quinoa


1 DS. Hakkede tomater


1 DS. Sorte bønner


1 DS. Majs


1,5 dl. Bouillon


3 stk. Store gulerødder i tern


1 stk. Squash i tern


1 stort løg i tern


2 fed hvidløg, fint snittet


1 tsk. Stødt spidskommen


1,5 tsk. Sød paprika


1 tsk. Stødt tørret koriander


0,5 tsk. Røget paprika


1 knivspids cayennepeber


0,5 tsk. Kanel


1 tsk. Cacao


2 spsk. Olie til stegning


Salt


Peber


Honning


2 stk. Lime


2 dl. Græsk inspireret yoghurt fra Øllingegaard


Frisk koriander


Evt. Chili


Brød

Soigner grøntsagerne og skær dem ud.
Hæl væde fra majs og bønner.
Varm olie i en gryde og sauter løg, hvidløg og squash af til det er gyldent.
Tilsæt krydderierne og sauter dem med ca. 1 minut.
Skyld quinoaen grundigt og kom den i gryden sammen med hakkede tomater, bouillon, bønner og majs.
Lad det hele simre i 15-20 min. Til quinoaen er mør, spæd evt. Med lidt vand eller bouillon undervejs.
Smag til med salt, peber, honning og limesaft.

Serveres med frisk koriander, lime og skyr samt et godt brød.