Ymerkage med tørret frugt

Vandbakkelser med Nordkaper

Koldhævede Valnøddeboller med naturel yoghurt

Kærnemælksvafler

Æbletrifli med fløde og creme fraiche 38%

Panna Cotta med mørk chokolade

Amerikanske pandekager med mælk fra Øllingegaard

Mad muffins med Græsrod ost

Lemon-lime curd med smør

Kartoffel-deller med salatost

Cremet jordskokke suppe med purløg og ristede hasselnødder

Quinoagryde med græsk inspireret Yoghurt

Buddha Bowl

Risotto med frisk asparges

Osteravioli

Bagt cumulublue tærte

Hønsesalat, æble, chili, bladselleri og saltede kapers

Lakseriette

Oste-kartoffel puder

Manitoba grydebrød

Grøn humus

Mynte dressing

Tandoori Kylling

Pulled okse med radise- og peberrodsslaw

Simregryde

Urtemos

Sorghumsalat

Cashew Ostesnacks

Karameliserede rødløg og rødbeder

Grydebrød med røget brie