Karameliserede rødløg og rødbede.
Ingredienser
Karameliserede rødløg og rødbede
400 g. Rødbeder
250 g. Rødløg
1 spsk. Olie
1/2 tsk. Salt
8 kværn peber
2 spsk. Kokossukker
Bagt tærte med Cumulublue og de karameliserede rødløg og rødbeder
1/2 pk. Filodej (5 blade)
30 g. Smelter smør
400 g. Cumulublu
Rødbeder skrælles og skæres i både.
Rødløg pilles og skæres i både.
Grøntsagerne vendes rundt med havsalt, peber, kokossukker, olie og balsamico.
Fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir og bages i ca. 35 min. Ved 200 grader varmluft til Balsamicoen er dampet ind og urterne er let karameliserede. Herefter køler de lidt af.
Server til en god salat eller på en tærte:
Smør smeltes og hvert blad filodej pensles med smør og lægges i en tærteform.
Dejen trykkes godt ned og ud i kanterne.
1/3 af Cumulubluen smuldres ud i bunden af tærten.
Rødbede og rødløg fordeles ovenpå og resten af Cumulubluen smuldres over.
Bages i ovnen i ca. 10 min. Ved 200 grader varmluft.