Karameliserede rødløg og rødbede.

Ingredienser

Karameliserede rødløg og rødbede


400 g. Rødbeder


250 g. Rødløg


1 spsk. Olie


1/2 tsk. Salt


8 kværn peber


2 spsk. Kokossukker


 

Bagt tærte med Cumulublue og de karameliserede rødløg og rødbeder


1/2 pk. Filodej (5 blade)


30 g. Smelter smør


400 g. Cumulublu


 

Rødbeder skrælles og skæres i både.
Rødløg pilles og skæres i både.
Grøntsagerne vendes rundt med havsalt, peber, kokossukker, olie og balsamico.
Fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir og bages i ca. 35 min. Ved 200 grader varmluft til Balsamicoen er dampet ind og urterne er let karameliserede. Herefter køler de lidt af.

Server til en god salat eller på en tærte:

Smør smeltes og hvert blad filodej pensles med smør og lægges i en tærteform.
Dejen trykkes godt ned og ud i kanterne.
1/3 af Cumulubluen smuldres ud i bunden af tærten.
Rødbede og rødløg fordeles ovenpå og resten af Cumulubluen smuldres over.
Bages i ovnen i ca. 10 min. Ved 200 grader varmluft.