Flip book element

Ismix 10L

Øllingegaards økologiske piskefløde er fremragende til madlavning, bagning, desserter og ikke mindst friske danske jordbær om sommeren. Fløden har en flot gullig farve, er lækker cremet og særlig nem at piske til flødeskum.

Du kan også bruge fløden til cocktails og lad fløden indgå som en af hovedingredienserne; find mere inspiration på Cocktaiils.dk 

Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret.

  

Varenummer (SKU): 590 Kategori:
Læs mere

Piskefløde 38% 4L

Øllingegaards økologiske piskefløde er fremragende til madlavning, bagning, desserter og ikke mindst friske danske jordbær om sommeren. Fløden har en flot gullig farve, er lækker cremet og særlig nem at piske til flødeskum.

Du kan også bruge fløden til cocktails og lad fløden indgå som en af hovedingredienserne; find mere inspiration på Cocktaiils.dk 

Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret.

  

Varenummer (SKU): 58 Kategori:
Læs mere

Chokolademælk 500 ml

Øllingegaards chokolademælk er lavet på den fineste belgiske chokolade fra Callebaut med et højt kakaoindhold.

Bønnerne er ristet i deres skal, så alle chokoladens aromaer og finesser bevares. Chokoladesmagen bliver på den måde mere intens og kompleks.

Chokolademælken kan både nydes iskold eller varm på en kold vinterdag.

Varenummer (SKU): 570 Kategori:
Læs mere

Koldskål med Jordbær 1kg

Varenummer (SKU): 87 Kategori:
Læs mere

Mozzarella minikugler

Økologisk frisk mozzarella fra Øllingegaard

NU KAN DU FÅ VERDENS BEDSTE PIZZAOST

I EN DUGFRISK, ØKOLOGISK UDGAVE FRA DIT LOKALE NORDSJÆLLANDSKE MEJERI

VIDENSKABEN HAR TALT

Derfor er mozzarella verdens bedste ost på pizzaen

Det handler kort sagt om elasticitet, vandindhold og fedtindhold, når videnskaben skal forklare, hvorfor mozzarella i mere end 100 år har været pizzaioloens foretrukne ost.

Flere videnskabelige forsøg har gennem tiden undersøgt mozzarellaens særlige evne til at berige pizzaen med det perfekte supplement til den sprøde, sødmefulde bund og skorpe og tomatens syrlige frugtighed og umamidybde.

Et forskerhold formulerede det sådan her i en videnskabelig artikel i Journal of Food Science: ”Det ligger i kombinationen af ostens komposition og dens mekaniske evner”. Mozzarellaens høje vandindhold og enestående elasticitet tillader dannelsen af nogle store bobler, når pizzaen rammer den varme ovn.

Fordi boblerne kan blive store uden at gå i stykker, har vandet god tid til at fordampe, før boblerne kollapser og blotter det underliggende protein og sukker, som herefter brunes i en perfekt maillard-reaktion og giver en ensartet gylden gratinering af pizzaen.

Mozzarellaens moderate fedtindhold faciliterer den jævne fordeling af varmen på pizzaens overflade – hvor oste med højere fedtindhold typisk efterlader overfladen med en uens distribution af fugt og småsøer af fedt, og man mister den perfekt afbagte finish af toppingen.

Varenummer (SKU): 751 Kategori:
Læs mere

Mozzarella kugler

Økologisk frisk mozzarella fra Øllingegaard

NU KAN DU FÅ VERDENS BEDSTE PIZZAOST

I EN DUGFRISK, ØKOLOGISK UDGAVE FRA DIT LOKALE NORDSJÆLLANDSKE MEJERI

VIDENSKABEN HAR TALT

Derfor er mozzarella verdens bedste ost på pizzaen

Det handler kort sagt om elasticitet, vandindhold og fedtindhold, når videnskaben skal forklare, hvorfor mozzarella i mere end 100 år har været pizzaioloens foretrukne ost.

Flere videnskabelige forsøg har gennem tiden undersøgt mozzarellaens særlige evne til at berige pizzaen med det perfekte supplement til den sprøde, sødmefulde bund og skorpe og tomatens syrlige frugtighed og umamidybde.

Et forskerhold formulerede det sådan her i en videnskabelig artikel i Journal of Food Science: ”Det ligger i kombinationen af ostens komposition og dens mekaniske evner”. Mozzarellaens høje vandindhold og enestående elasticitet tillader dannelsen af nogle store bobler, når pizzaen rammer den varme ovn.

Fordi boblerne kan blive store uden at gå i stykker, har vandet god tid til at fordampe, før boblerne kollapser og blotter det underliggende protein og sukker, som herefter brunes i en perfekt maillard-reaktion og giver en ensartet gylden gratinering af pizzaen.

Mozzarellaens moderate fedtindhold faciliterer den jævne fordeling af varmen på pizzaens overflade – hvor oste med højere fedtindhold typisk efterlader overfladen med en uens distribution af fugt og småsøer af fedt, og man mister den perfekt afbagte finish af toppingen.

Varenummer (SKU): 750 Kategori:
Læs mere

Flødeost Hvidløg 31% fedt 1,4kg

 

 

Varenummer (SKU): 963 Kategori:
Læs mere

Flødeost Naturel 32% fedt 1,4kg

 

 

Varenummer (SKU): 962 Kategori:
Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.